arverett

I dag er det ganske vanlig å ønske en annen fordeling av den formuen man etterlater seg enn den som følger av arveloven.

Er du barnløs og ugift kan du fritt forvalte over hele din formue i et testament. Men har du ektefelle og eventuelt barn er din testasjonsfrihet sterkt begrenset.

Arverettslige spørsmål er også viktig for samboere. Forutsetning for at samboere skal kunne arve hverandre etter loven er at de har/venter felles barn. Har ikke samboerne felles barn, må de opprette et testament for å kunne arve hverandre.

Våre advokater har bred erfaring som testamentsfullbyrdere og bistår klienter med å ta seg av alt det praktiske og juridiske arbeidet i forbindelse med et arveoppgjør/avviklingen av dødsbo.

Vi gir råd og bistår klienter med blant annet følgende:

   • Arveoppgjør
   • Bobehandling/fordeling av eiendeler
   • Skifte/uskifte
   • Samboeravtaler
   • Testament

Vi tilbyr testament, samboeravtaler og ektepakter til standardpris.

Dokumentene utarbeides basert på en samtale med en av våre medarbeidere. Dersom særlige vurderinger og tilpasninger blir nødvendige påløper normalt timesalær.

Vennligst kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 22 12 24 80 for en uforpliktende samtale.

Oslo:

Sentralbord: 22 12 24 80
Telefax: 22 12 24 81
Email: oslo@robertsen.no

Florø:

Telefon: 22 12 24 94

Email: floro@robertsen.no

Svolvær:

Sentralbord 76 06 91 30

Email: lofoten@robertsen.no

Samarbeidspartnere

Grimstad: 22 12 24 80

Vadsø: 78 94 14 00

Innhold © Advokatfirmaet Robertsen. Webdesign © 2018 av Web Norge.