Eiendomsformidling

 

 

Vi har lang erfaring med kjøp og salg av fast eiendom

Kjøp og salg av eiendom dreier seg om store verdier, derfor anbefales det at man søker profesjonell hjelp for bistand ved utformingen av kjøpekontrakten og til å håndtere det økonomiske oppgjøret mellom selger og kjøper.

Vi har lang erfaring med kjøp og salg av fast eiendom og kan hjelpe deg med den veiledningen og de rådene du trenger i salgsprosessen.

Du kan velge å bruke en eiendomsmegler som gjør jobben for deg eller du kan velge å selge på egenhånd, i begge tilfeller kan vi hjelpe deg.

Vi har fast pris på gjennomføring av oppgjørsoppdrag. Ta kontakt på 22 12 24 80 / oslo@robertsen.no for mer informasjon. 

 

Selge bolig selv – Oppgjørsoppdrag

Boligeiere har i Norge anledning til å selge huset sitt selv. Imidlertid er det lurt å få bistand fra en profesjonell aktør til utarbeidelse av kjøpekontrakten og gjennomføringen av det økonomiske oppgjøret.

Juridisk ekspertise er ofte nødvendig for å sikre at lover og regler følges, og at overføringen av eiendommen og kjøpesummen går riktig for seg.

Vi utfører oppgjørsoppdrag og sørger for alle nødvendige dokumenter som trengs for å sikre en riktig og fullverdig overføring av eiendommen. Oppdraget som omfatter hele prosessen, dvs. bistand med kontrakt, skjøte, tinglysning og det økonomiske oppgjør, faktureres med fast pris på kr.15.000,- inkludert mva.