Seks års kamp mot forsikringsselskap etter brannskade

TV2 Hjelper deg har over flere år fulgt ekteparet Sillerud, som opplevde marerittet da garasjen deres brant. Gasser fra brannen svevde inn i bolighuset og gjorde det ubeboelig for dem.

 

Forsikringsselskapet mente det var tilstrekkelig med en nedvask, og trodde ikke på ekteparet da de fortalte at de ble syke av å være hjemme.

 

Huset var ubeboelig etter brannskade

Ekteparet tok ut stevning mot selskapet, og den rettsoppnevnte sakkyndige var enig i at huset var ubeboelig. Da tok forsikringsselskapet affære. Tryg har bygget opp parets hus, men det gjenstår å bli enige om en erstatning for 15 containere med klær og innbo, advokatutgifter og boutgifter. 

Les artikkelen på TV2 sine nettsider her.

 

Får hjelp fra advokat

Kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg skriver til TV 2 hjelper deg:

«I mai 2022 ble videre fremdrift avtalt med familien Sillerud sin advokat. Status pr i dag er at denne fremdriftsplanen følges. Tryg avventer nå en rapport fra eksterne skjønnsmenn. Når denne rapporten er mottatt, vil saken forhåpentligvis kunne avsluttes med det første».

Ekteparets advokat, Thorsteinn J. Skansbo, bekrefter at de er blitt enige om å bruke uavhengige skjønnsmenn. Men at det fortsatt er et stykke igjen til løsning:

– Vi kommer til å gjenoppta saken for domstolen, og jeg kan ikke utelukke at det til slutt blir domstolen som vil avgjøre denne saken, sier han.

 

Lang erfaring med forsikringsoppgjør

I saker som dette kan det være lurt å få hjelp av en advokat som har erfaring med forsikringsoppgjør.

Etter en brann i hus eller hytte er det ofte store verdier som står på spill, og forsikringsselskapet kan prøve å presse ned summen som skal utbetales til deg. I visse tilfeller kan selskapet også tvile på din forklaring og beskylde deg for forsikringssvindel. En erfaren advokat kan avdekke hva forsikringsselskapet gjør for å unngå å betale fullt brannskadeoppgjør.

Advokatfirmaet Robertsen og advokat Thorsteinn J. Skansbo har lang erfaring med brannskadeoppgjør, og kan bistå slik at oppgjøret blir rettferdig og riktig.

Les mer om hva som er viktig å tenke på ved et forsikringsoppgjør etter brann her.

Oslo:

Sentralbord: 22 12 24 80
Telefax: 22 12 24 81
Email: oslo@robertsen.no

Florø:

Telefon: 22 12 24 94

Email: floro@robertsen.no

Svolvær:

Sentralbord 76 06 91 30

Email: lofoten@robertsen.no

Samarbeidspartnere

Grimstad: 22 12 24 80

Vadsø: 78 94 14 00

Innhold © Advokatfirmaet Robertsen. Webdesign © 2018-20 av Web Norge.