Statsministeren uttalte forrige uke at vi nå står ovenfor de mest inngripende tiltakene Norge har hatt i fredstid. Dette berører oss alle, som samfunn og som enkeltmennesker. Med stengte skoler, barnehager, virksomheter og arbeidsplasser, er vi alle berørte av en ekstraordinær og utfordrende situasjon.

I Advokatfirmaet Robertsen tar vi situasjonen alvorlig. Vi er opptatt av å ta vårt samfunnsansvar og bidra til å redusere smittefaren og ivareta våre ansatte. Vi ser også at mange av våre klienter og samarbeidspartnere er i en svært krevende situasjon, og opplever store konsekvenser som følge av koronaviruset.

Vi har derfor iverksatt en rekke tiltak, i tråd med de retningslinjer som gis fra offentlige myndigheter, slik at våre ansatte og advokater skal kunne fungere tilnærmet normalt og yte den bistand våre klienter har behov for i denne krevende situasjonen.

Vi opprettholder derfor vår advokatvirksomhet og drift som vanlig, men slik at våre advokater og øvrige ansatte i det vesentlige jobber på hjemmekontor. Dette vil også stort sett være tilfelle for saksbehandlere og advokater i forsikringsselskapene og advokatfirma som representerer motpartene. Det må påregnes at dette generelt vil kunne redusere fremdriften i saksbehandlingen.

Det er for tidlig å si hvor lenge denne situasjonen vil vare, og hvor omfattende konsekvensene vil bli, men vi vet at vi er i en situasjon som vil påvirke oss alle i lang tid fremover.

Det er derfor viktig for oss at hele vårt kontaktnett av klienter, forretningsforbindelser og bransjekollegaer vet at vi er tilgjengelige og opprettholder vår bistand til våre klienter i denne vanskelige tiden.

Alle nye og eksisterende klienter får tak i oss på tlf. 22122480, eventuelt på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller direkte til den enkelte advokat på saken.

De beste ønsker for deg og din familie på vegne av Advokatfirmaet Robertsen

Oslo:

Sentralbord: 22 12 24 80
Telefax: 22 12 24 81
Email: oslo@robertsen.no

Florø:

Telefon: 22 12 24 94

Email: floro@robertsen.no

Svolvær:

Sentralbord 76 06 91 30

Email: lofoten@robertsen.no

Samarbeidspartnere

Grimstad: 22 12 24 80

Vadsø: 78 94 14 00

Innhold © Advokatfirmaet Robertsen. Webdesign © 2018-20 av Web Norge.